Onze wagens

De vloot Citroën HY oldtimers van waaruit Good Food de lekkerste fast food serveert oogst nu al overal bewonderende blikken en zorgt ervoor dat een event waar Good Food aanwezig is net dat tikkeltje meer originaliteit heeft.

Wagenpark - Citroën HY oldtimers

Nieuwe exclusieve Citroën HY!

De fantastische reacties die we op onze wagens krijgen motiveert ons om steeds verder uit te kijken naar oude HY's om ons wagenpark uit te breiden.

Met enige trots kunnen we u dan ook onze nieuwste aanwinst voorstellen: een zeer zeldzame en unieke verlengde Citroën HY uit 1959! Dit model kenmerkt zich door een gesplitte voorruit en was maar liefst 35 jaar lang het paradepaardje onder de bestelwagens van Citroën.

Met deze opmerkelijke verschijning zal Good Food nog meer zijn stempel drukken als originele fast food catering partner. De nieuwe HY die we gekocht hebben was in een vorig leven zowel ambulance als mobiele cocktailbar en gaat nu een mooie nieuwe toekomst tegemoet. We hebben de wagen volledig omgebouwd om als mobiele bar te functioneren. Met een uitschuifbaar dak, prachtige barelementen en een sfeervolle verlichting bouwen wij in geen tijd een mobiele bar waaraan het gezellig toeven is!